Kotimaista fantasiaa

Lämpimät kiitokset vielä kerran Kirsti Mäkiselle, kun kävit meille kertomassa Suomen kansan tarinoista ja niiden taustoista, ja Tiina Oksanen-Vehkalalle käsikarvoja nostattavasta tarinoiden tulkinnasta. Kiitos yleisölle mukana olosta ja talkoolaisille omasta panoksestanne hyvin onnistuneen tilaisuuden tekemisessä.

Jos tilaisuutemme meni ohitse, etkä päässyt nauttimaan tarinoista, niin voit iltojen pimetessä lukea Kruunupäinen käärme kirjan lyhyitä tarinoita. Kynttilän valossa, jos vain uskallat! Yhdistyksellämme on vielä muutamia kirjoja jäljellä.

Jos lähitarinat kiinnostavat enemmän, niin  Saarijärven tarinoita on koottu omaksi kirjaksi Saarijärvi-seuran ja Minna Torpan toimesta. Kylillä kummittelee -teos palkittiin vuoden kotiseutukirjana  muiden kotiseutukirjojen sarjassa. Lue lisää esim. Ylen sivuilta http://yle.fi/uutiset/kummituskirja_herattaa_henkiin_uskomustarinat/6325731.

Kruunupäinen käärme jatkaa kiertuettaan. Jyväskylässä tarinoita kuullaan 22.11. Lue lisää http://www.kalevalaistennaistenliitto.fi/kulttuuritoiminta/ajankohtaiset-tapahtumat/tapahtumat/kruunupainen-kaarme-kiertueella.html.

Kirsti Mäkinen

Kruunupäinen käärme kiertueella

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

IKIAIKAINEN

Olemme olleet ennen, olemme nyt, olemme tulevaisuudessa. Siirrämme kulttuuria ja yhteisiä arvoja seuraaville sukupolville.

AITO

Meillä on vahvat juuret kansanperinteessä. Teemme omaleimaista kulttuurityötä aidon paikallisperinteen pohjalta.

UUDISTUVA

Kalevalainen nainen on kulttuurista laajasti kiinnostunut ihminen, joka tekee huomisen perinnettä.
%d bloggaajaa tykkää tästä: