Puurojuhla Äänekoskella 12.12.2017

Kalevala Koru ja sen omistajajärjestö Kalevalaisten Naisten Liitto järjestävät puurojuhlia paikkakunnan yksinäisille

Puurojuhla järjestetään 18 eri paikkakunnalla, Liiton yhdistysten vapaaehtoisten voimin. (Äänekoskella 12.12.2017 klo 12 Äänekosken kirkon seurakuntakeskuksessa)

Joulu on monelle vuoden pääjuhla, joka kokoaa perheen ja ystävät yhteen. Monelle se on valitettavasti hetki, jolloin tuntee itsensä kaikkein yksinäisimmäksi. Tänä vuonna Kalevala Koru haluaa tarjota joulumieltä järjestämällä jouluisen puurohetken. Idean ajatuksena on tukea paikallisia yksinäisiä ihmisiä; vanhuksia, perheettömiä ja kaikkia yksinäisiksi itseään tuntevia jouluisen puuron, glögin ja ohjelmallisen hetken äärellä.

Kalevala Korulle joulukuu on juhlavuoden tärkein kuukausi, koska 8.12. tulee kuluneeksi tasan 80 vuotta ensimmäisten korujen esittelystä. Korunvalmistuksen ohella myös hyväntekeväisyys on ollut iso osa yrityksen ja sen omistajan Kalevalaisten Naisten Liiton toimintaa kaikki vuosikymmenet.

– Meille Kalevala Korussa koko juhlavuosi on ollut merkityksellinen. Kalevala Koru sai alkunsa pelottomista ja itseensä uskoneista naisista, kalevalaisista naisista. Meitä molempia ohjaavat vahvat arvot, jossa hyväntekeväisyys kulkee luontevasti mukana. Nyt halusimme tehdä jotain muuta, kertoo Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Kalevalaisten Naisten Liiton yhdistysten kanssa joulukuussa 2017 heidän omilla paikkakunnillaan.

– Meidän yhteisenä tavoitteena on tavoittaa paikallisesti yksinäisiä ihmisiä ja samalla tuoda esiin omistajajärjestön ja Kalevala Korun pitkää historiaa sekä roolia aktiivisena toimijana erilaisissa hyväntekeväisyystapahtumissa, lisää Riitta Huuhtanen.

Lisätiedot:

Tapahtuman projektipäällikkö Petra Nikkinen, petra.nikkinen@kalevalakoru.fi, puh. 040 521 7772.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

IKIAIKAINEN

Olemme olleet ennen, olemme nyt, olemme tulevaisuudessa. Siirrämme kulttuuria ja yhteisiä arvoja seuraaville sukupolville.

AITO

Meillä on vahvat juuret kansanperinteessä. Teemme omaleimaista kulttuurityötä aidon paikallisperinteen pohjalta.

UUDISTUVA

Kalevalainen nainen on kulttuurista laajasti kiinnostunut ihminen, joka tekee huomisen perinnettä.
%d bloggaajaa tykkää tästä: