Kilpakirjoitusta Äänekoskella

Äänekosken Kalevalaiset naiset järjestävät kirjoituskilpailun, jonka aiheena on kotiseutu. Kirjoituskilpailulla juhlistamme kaupunkimme 100-vuotisjuhlavuotta ja yhdistyksemme 55. toimintavuotta. Kirjoituskilpailu on suunnattu kaupunkimme 9-luokkalaisille. Kirjoitus toteutetaan kurssiaineena ja arvioinnista vastaavat yläkoulujen äidinkielen lehtorit. Jokaisen yläkoulun parhaat aineet palkitaan kalevalakoruilla ja stipendillä.  Ja jotta saamme myös pojat mukaan kirjoittamaan, niin jokaisesta koulusta palkitaan paras poika ja paras tyttö. Parhaiden aineiden palkitseminen suoritetaan yhdistyksemme marraskuun tilaisuudessa 15.11 kaupungintalolla, jossa mm. Kalevakorun pitkäaikainen hopeaseppä Seija Lindström esitelmöi kirjastaan ”Kuutar ja ikiturso – Rakastetuimpien kalevalakorujen jäljillä” . Yleisölle on varattu mahdollisuus kysellä omista kalevakoruistaan.

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. TK
    Hel 05, 2012 @ 11:43:00

    Kirjoituskilpailun palkinnot on jaettu. Lämpimät onnittelut kynätaitureille ja kiitokset opettajille kirjoituskilpailun järjestämisestä!

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

IKIAIKAINEN

Olemme olleet ennen, olemme nyt, olemme tulevaisuudessa. Siirrämme kulttuuria ja yhteisiä arvoja seuraaville sukupolville.

AITO

Meillä on vahvat juuret kansanperinteessä. Teemme omaleimaista kulttuurityötä aidon paikallisperinteen pohjalta.

UUDISTUVA

Kalevalainen nainen on kulttuurista laajasti kiinnostunut ihminen, joka tekee huomisen perinnettä.
%d bloggaajaa tykkää tästä: